SVOJ ŽIVOT ZA NJEGOV: DOKTORI SU REKLI DA PUSTI MUŽA DA UMRE, A ONA JE URADILA NEMOGUĆE

Danijela i Met Dejvis su se vjenčali u januaru 2011. godine, godinu dana nakon što su se zaljubili. Kada su se upoznali, Danijela je imala samo 23 godine, a Met 22. Vjenčali su se u Džordžiji i bilo je očigledno da žele da provedu život zajedno.

Međutim, Met je u julu 2011. doživio saobraćajnu nesreću, a doktori su rekli da su mu povrede previše ozbiljne i da mu nema pomoći. Bio je na motoru i udario je automobil koji je bio nepropisno parkiran.

Bio je u životnoj opasnosti i ovo je, nažalost, bio samo početak. Dogodilo se nešto što niko nije očekivao.

Nakon 9 dana provedenih u bolnici, Metovi doktori su rekli da se dugo borio i da je vrijeme da se isključi sa aparata koji su ga održavali u životu, jer je šansa da preživi bila jedva 10%.

Na Danijeli je bilo da donese tešku odluku. Upozorili su je da su ljudi sa sličnim stanjem kao Metovim teško mogli da funkcionišu nezavisno, čak i da su preživjeli. Za mnoge ljude je ovo bio kraj.

Met je bio poslat kući i bio je priključen na aparate. Njegovo stanje se nije popravljalo ni mjesecima nakon toga. Nije mogao da hoda ili da radi bilo šta sam.

Uprkos doktorovom savjetu, Danijela je odlučila da ne želi da digne ruke od svog muža. Bila je uz njega dan i noć. Danijela je potražila pomoć za njegu Meta, objašnjavajući da su ona i njena majka svakodnevno morale da brinu o njemu.

Izvor: svakidan.info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*