Najmoćnije žene pripadaju ovim horoskopskim znakovima! Jeste li među njima!?

Na osnovu horoskopskih znakova možemo da saznamo mnogo toga, pa i to koje žene su najjače, najstrastvenije, kao i naprivlačnije. Dovoljno je samo da prepoznate svoj znak i otkriti ćete dosta zanimljivosti.

Žene lavice

One su veoma jake i neće tek tako da se prepuste sudbini i da im se dešava sve kako je ”zapisano”. Ubrajaju se u dominantne žene jer imaju posebnu vitalnost, autoritet, kao i volju, pa im to ne dozboljava da prihvate poraz i dopuste nekom drugom da bude pobjednik.

Žene su od kacije i svu svoju energiju i snagu usmjeravaju prema cilju kojeg su i postavile. Veliki su sanjari, i ne mogu da miruju na jednom mjesto.

O sebi imaju visoko mišljenje, ali ukoliko im se nešto ne sviđa to će vam i otvoreno reći.

Žene škorpioni

Radi se o strastvenim ženama oje su mirne, ali nikada ništa neće uraditi na pola ili ako nemaju volju za to. Uvijek idu do samog kraja bez obzira da li se rai o nekoj diskusiji, akciji, avanturu ili poduhvatu.

Ono što na njih najviše ostavlja uticaja jesu neuspjesi i razočarenja. Donose najbolje odluke sa intuicijom, a kada su u pitanju prvi utisci kako o ljudima, ako i o nekim stvarima uvijek su itekako tačni i precizni.

Veliki uticaj na njih ima fizički izgled i šarm, pa ukoliko se desi da je to prava ljubav one će to osjetiti i na prvom sastnaku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*