9 znakova koji ukazuju da treba da prekinete vezu sa nekim

Kada se radi o odnosima, nema zlatnog pravila ili vodiča za praćenje. Niko vam ne može pomoći da odlučite da li ćete biti zajedno, sami, žrtve ili ćete biti srećni. Samo vi ćete moći da odlučite da li ćete okončati vezu ili se boriti za opstanak. Pronašli smo karakteristike vezane za veze koje su osuđene na propast. Ako se možete povezati sa bilo kojim od ovih, završite vezu što je pre moguće.

1. Nesrećni ste u vašoj vezi.

Ako često osećate probleme, neprijatnost, guranje ili čak opterećenje, to je prvi i najznačajniji znak da ste u opasnom zastoju.

2. Ne možete prirodno delovati kada ste sa partnerom.

Kada ste sa “pravom” osobom ne morate ništa da lažete: možete se ponašati prirodno. Možete ispasti glupi i neprirodni i ne osećati se krivim zbog toga. Ako ovo nije slučaj, vaša veza ne sluti na dobro.

3. Partner vas preterano kontroliše.

Pazite se ako vaš životni partner drži oko na vama, sluša sve vaše telefonske razgovore, pregledava društvene medije i e-poštu, treba da podelite sve sa njim, a čak traži uvid u sve vaše troškove.

4. Živite izolovano.

Vaš partner pokušava da vas oslobodi od svojih prijatelja, sprečava vas da koristite svoj telefon ili automobil, ili vas možda zadržava od pronalaženja odličnog posla? To su upozorenja o vezi.

5. Vaš partner je previše ljubomoran.

Vi se nalazite na ljubomornom i posesivnom čudovištu ako on ili ona izazivaju ogromne scene u javnosti, kontrolišu vaše pozive, društvene medije i slično.

6. Vaš partner uvek potcenjuje vas i vaša dostignuća.

Idealna je prilika da odete u slučaju da često dobijate odgovore od svog partnera da ste samo obična osoba sa takvim dostignućima. Pokušavaju da vas uveravaju da vas niko neće ceniti, međutim, najvažnije je da počnete verovati da vredite.

7. Praktično je teško zamisliti vašu budućnost zajedno.

Uzajamno poverenje, osećaj sigurnosti i planovi za daleku budućnost zajedno. Sve je drugačije u nezdravom odnosu: čak nemate kratkoročne planove, a vi pokušavate pronaći izgovor zašto ste još uvek zajedno.

8. Vaš partner uvek pokušava da napravi da se vi osećate krivim.

Vaš partner uvek pokušava da vas poveže sa svim pogrešnim što se dešava u vašoj vezi. Shodno tome, često se osećate kao da morate nešto pojasniti, uprkos činjenici da ne biste trebali.

 

9. Divlje scene impulsivne agresije.

Ponekad čak i oni hladne glave mogu da polude, ali se to ne bi trebao pretvoriti u tipičnu i svakodnevnu stvar. Ako vaš partner postane bezobziran bez napora, naročito kada okolnosti to ne iniciraju, takve veze mogu biti opasne.

 

Izvor: instantpalma.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*